Warning: include_once(home/agrosher/public_html/ext/modules/shopgate/base/includes/languages/bulgarian.php): failed to open stream: Няма такъв файл или директория in /home/agrosher/public_html/includes/languages/bulgarian.php on line 487

Warning: include_once(): Failed opening 'home/agrosher/public_html/ext/modules/shopgate/base/includes/languages/bulgarian.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php72/root/usr/share/pear') in /home/agrosher/public_html/includes/languages/bulgarian.php on line 487
Agrosheriff Shopping

FertyNorm-3S+1-PVC-2F-MAN

₪9,713.86

Node фертигация FertiNorm-3S + 1-PVC-2F-MAN

Пълен Функция възел фертигация FertiNorm-3S + 1-PVC-2F-MAN е пропорционална на отмерена добавянето на торове в вода за напояване в парници малки и средни малък обем за хидропоника.
Node оборудвана с цедилки блокове на входа и на изхода диска на устройството, което позволява предварително и окончателно фино филтриране на входящата вода и изход на хранителния разтвор.

Ръчен режим на превключване "фертигация" и "промиване на режима на чиста вода за напояване" на

Особености:

име параметър
Максимална производителност (максимален дебит)   2.5 m³ / час
Минимален капацитет (минимална скорост на потока)   30 литра / час
Минимално работно налягане 1.5 атм  
Максимално работно налягане 6.0 атм
работна температура от + 5 ° С до + 60 ° С

Внимание! Експлоатация на системата е позволено само при положителни температури. Падащи температура под 0 ° С може да доведе до повреда размразяване и система.

фертигация единица - хоросан възел
Торене единица е пълен с чембероване, което позволява да го сглоби бързо и лесно, и да се свържете към системата за водоснабдяване и напояване използване резбовани връзки.
Кранове включени в свързващ комплект, предназначен за превключване на режима на работа фертигация единица: поливане и напояване на чиста вода с добавка на тор.
Всички елементи са изработени от полипропилен чембероваъчната със защита срещу UVA, което позволява монтаж дори на открито без никакво допълнително подслон от слънцето.
Предимството на това устройство е възможността да се разделят фертигация добавяне на два вида киселина до тор + система за капково напояване и листни растителни микроелементи ssprinklernogo през системата за напояване.

За да се предотврати запушване на помпи за да се намали износването на механични части и удължават живота на системата  преди монтирани блок фертигация единица екрани, и на изхода на фертигация единица за крайно фина пречистване на вода с добавка на тор с две дискови филтри блок - един блок на системата за капково напояване със степен на пречистване на 120 микрона и единица за дъждуване система с чистота от 55 микрона.

ВНИМАНИЕ! Необходимо е да се следи за наличието на торовия разтвор в контейнерите с матерната луга, като дозираща помпа работа "бездейства" може да доведе до по-бързо износване или повреда на дозираща помпа от системата.

Пакетът включва:

Опции:

име броене
MixRite 2,5 тор 3 броя
MixRite 2,5 байпас киселина
филтър входен блок (меша)
филтър изходно устройство (диск)  
1 бр
1 бр
2 бр
Пристягане на базата на PVC клапани и фитинги 1 комплект

Фирма Agrosheriff Ltd. постоянно подобряване на своите продукти с цел подобряване на тяхната ефективност, ефикасност и функционалност, и по тази причина компанията си запазва правото да незначителни промени в конфигурацията на свързване.

Блокове за торене Ана всички версии се доставят директно от Израел. Доставено на всяка страна в света. Цена за доставка се определя от силата в момента на цени за доставка.

Фирма Agrosheriff Ltd. постоянно подобряване на своите продукти с цел подобряване на тяхната ефективност, ефикасност и функционалност, и по тази причина компанията си запазва правото да незначителни промени в конфигурацията на свързване.

  • Модел: FertyNorm-3S+1-PVC-2F-MAN
Производители
Информация за производителя
Сподели продукта
Поделиться по E-Mail
Поделиться на Facebook Поделиться на Twitter
Езици
Russian English Bulgarian Hebrew
Валути
Authors
Contact Us

Call us   Email us   Call us on Skype   Chat with us on Skype  

0 артикули