Комплект DROP-1000-1A .

Капково напояване система с автоматично управление.

Автоматично управление на напояването

Възел за управление на напояването. 1 напояване зона с автоматично управление.

Описание на продукта.

Комплект за капково напояване с  автоматичен  контрол на част размер от 10 до 20 ар (в зависимост от схемата на засаждане). Тя позволява на един напояване поливни зона в  автоматичен  режим (забележка: провери дебит водоизточник и способността му да осигури необходимия дебит на водата, докато всички поливане зона).
Kit се доставя като напълно сглобени единици. Това ви позволява бързо и лесно да се съберат на системата, като го свържете към подаването на вода с помощта на градински маркуч или пластмасова тръба с диаметър от 25 мм.

Пакетът включва стандартен набор за DROP-1000 компоненти и резервни части: 

Капково тръба LIN-16

Капково напояване тръба с вградени капе

модел LIN диаметър 16 mm, с вода потока от 1.6 литра на час за всеки капкомер разстояние между капкообразуватели 30 см и дебелина на стената 0.25 mm (10 мил).

Техническите характеристики на тръба :
Модел: LIN 16-1,6-0.30-0.25 (10mils)
работно налягане от 0.3-1.5 атм.
Максималната дължина на един ред, не повече от 90 метра.
Срокът на годност - до 3-5 години.

За да се намали теглото на комплекта, с международна доставка чрез въздушна поща EMS, използван лек опаковки за макари с изходен улей.
*** В големите ферми такава тръба често се използва като "еднократна", но внимателно боравене го връзва дългосрочен ресурс, присъщи на него. За по-ефективна работа на набор реконструкция включва конектори kotrye позволяват парчета тръбните връзка в случай на механична повреда.

 

 

единица филтруване

Филтруването единица с измиване на ръцете.

Проникване блок , необходим елемент от напоителна система пречиства вода и предпазва системата от запушване.

Наличието на два филтъра и паралелно свързване позволява да се увеличи общата площ на филтърния елемент за намаляване на загубата на филтър под налягане и да се увеличи общият дебит чрез системата за филтруване до 10 кубически метра на час, и използването на точно такава конфигурация, устройството филтриране лесно и с минимална единица измиване време филтър без разглобяване на филтъра, значително намаляване на времето за поддръжка на системата и за подкрепа на чисти филтрите momoyanii.

Филтри, включени в кутията могат да бъдат кръгли или сито - от страна на клиента.
Ние непрекъснато подобряване на нашите системи за напояване и филтрация единица, които получавате в опаковката, може леко да се различава на външен вид от този, показан на снимката, но това не се отразява на функционалността.
Устройството за филтриране може да бъде свързан към източник на вода чрез тръби или гъвкави пластмасови укрепени пластични маркучи. Устройството за филтриране може да бъде свързан към източник на вода, а също и чрез резбова връзка. Всички необходими части са доставени.

 

принадлежности:

startkonnektor
край на ред
remkonnektor
съединител

Startkonnektor с кран.

Изисква се свърже капково напояване тръби за тръба гръбнак. Startkonnektory оборудвани с кранове, които позволяват, ако е необходимо за активиране или деактивиране на поливане на отделни редове.

Крайни капачки liniyKontsevye капкови капачки (крайна линия) се използват за какво ще се удави в края на всеки отделен капкови напоителни линии.

Върху краищата на капеща тръба.

Rem конектори

Ремонтни съединители се използват за ремонт на капково напояване тръби в механични повреди и ако промените схемата за конфигурация или напояване, и трябва да се свържат отделни парчета тръба в един ред.

Компресиране съединител NL251M

Предназначени за свързване към блок филтриране и автоматично измерване и разпределение на полиетилен тръба или мек пластмасов маркуч. Диаметърът на тръбите или маркучите - 25 мм. (Един инч).

Защо не включите например парче тел или въже?

Ние препоръчваме да се измие капково тръба най-малко веднъж в рамките на 1-2 седмици. Такава превантивна зачервяване значително да удължи живота на напоителната система и спаси парите си. В края на поливния сезон, преди да се премахне системата от вашия сайт, капково тръба obyazatno трябва да изплакнете . капачка позволява да изпълните тази операция бързо и лесно, без механични повреди до края на тръбата. 

Спецификация.

име

броене

Капково тръба LIN 16-1,6-0.30-0.25 (10mil)

1000 метра

единица филтруване

1 бр.

Startkonnektor с кран

50 бр.

крайни капачки

50 бр.

Remkonnektor

10 бр.

Компресиране съединител NL251M

2 бр.

Възел за управление на напояването. 1 район с автоматичен контрол. 1 бр.

 

Напоителни системи капка 1000 всички модели се предлагат директно от Израел. Доставено на всяка страна в света. Цена за доставка се определя от силата в момента на цени за доставка.

ЗАБЕЛЕЖКА: Моля, изберете опцията за филтър, който искате да използвате за вашата система за напояване. Може да изберете филтъра с филтърен елемент на филтрите на окото или диск.

  • Модел: TIF-1000-1А