Комплектът DROP-1000-4 м. Система за капково напояване с ръчно управление.

Описание на стоките.

Напоителната система е оборудвана с контролен уред за поливане за 4 напоителни зони с ръчно управление .

Автоматично управление на поливането

Комплектът KAPLYA-1000-4M е предназначен за работа на открито и в оранжерии.

Kit капково напояване с автоматичен контрол за области, вариращи от 10 до 20 ар (1000-2000 м) напояване площ зависи от ширината и схемата по-ред засаждане.
Комплектът ви позволява да напоявате четири независими напоителни зони в ръчен режим.
Комплектът се доставя като комплект. Можете бързо да монтирате системата, като я свържете към водоизточник, като използвате гъвкав маркуч или полиетиленова тръба.
 

  1. Потопете тръбата от серията LIN
  2. Филтърно устройство
  3. Автоматично управление
  4. Фитинги за монтаж на напоителна система
Капка тръба LIN-16
филтриращ елемент

Капково напоителна тръба

Капково напояване тръба с вграден капе модел LIN диаметър 16 mm, с дебит от 1.6 литра на час за всеки капкомер разстояние между капкообразуватели 30 см и дебелина на стената 0.25 mm (10 мила).

Технически характеристики на тръбата:

  • Модел: LIN 16-1,6-0,30-0,25 (10mils)
  • Работно налягане 0,3-1,5 атм.
  • Максималната дължина на една линия, не повече от 90 метра.
  • Срок на експлоатация - до 3-5 години.

За да се намали теглото на комплекта за международна доставка чрез EMS въздушна поща, се използва олекотена опаковка за макара с капкова тръба.

*** В големите стопанства такава тръба често се използва като "еднократна", но при внимателно боравене тя напълно изпълнява дългосрочния ресурс, поставен в нея. За по-ефективна работа комплектът за ремонт включва ремонтни конектори, които ви позволяват да свържете части от тръбата в случай на механични повреди.

Филтриращо устройство.

Filtratsiis ръчно пране единица , необходим компонент на напоителна система пречиства вода и предпазва системата от запушване.
Наличието на два филтъра и паралелно свързване позволява да се увеличи общата площ на филтърния елемент за намаляване на загубата на филтър под налягане и да се увеличи общият дебит чрез системата за филтруване до 10 кубически метра на час, и използването на точно такава конфигурация, устройството филтриране лесно и с минимална единица измиване време филтър без разглобяване на филтъра, значително намаляване на времето за поддръжка на системата и поддръжка филтри чисти. Филтрите, включени в опаковката, могат да бъдат дискове или мрежи - по желание на клиента.
Ние непрекъснато подобряване на нашите системи за напояване и филтрация единица, които получавате в опаковката, може леко да се различава на външен вид от този, показан на снимката, но това не се отразява на функционалността.
Устройството за филтриране може да бъде свързан към източник на вода чрез тръби или гъвкави пластмасови укрепени пластични маркучи. Филтриращият модул може да бъде свързан към водоизточника с резбова връзка. Представени са всички необходими части.

МОНТАЖ:

Старт конектор
Край на реда
конектор за ремонт на конектора
съединител

Стартовият конектор.

Необходимо е да свържете тръбопроводите за капково напояване към главната тръба. Стартиращите предприятия са оборудвани с кранове, които, ако е необходимо, позволяват или изключват напояването на отделни линии.

Край на капачките

Крайните щепсели (края на линията) се използват за спиране на края на всяка отделна капково напоителна линия. Инсталирана в краищата на капковата тръба.

Remkonnektory

Ремонтни съединители се използват за ремонт на капково напояване тръби в механични повреди и ако промените схемата за конфигурация или напояване, и трябва да се свържат отделни парчета тръба в един ред.

Съединител за компресия

Той е предназначен за свързване към блока за филтриране и автоматизация на тръбопроводите за доставка и разпределение. Диаметърът на тръбите или маркучите е 25 мм. (Един инч).

Защо се забива, а не например лист или нишка?

Препоръчваме да измиете капковите тръби най-малко веднъж на всеки 1-2 седмици. Такива превантивни миения значително удължават живота на напоителната система и спестяват парите ви. В края на напоителния сезон, преди да премахнете системата от вашия сайт, трябва да изплакнете капковите тръби . Крайната капачка позволява тази операция да се извършва лесно и просто, без механично увреждане на края на тръбата.

Спецификация.

име Брой на

Тръбата се капва LIN 16-1,6-0.30-0.25 (10mil)

900 м

Филтърно устройство

1 бр.

Старт конектор

50 бр.

Край на капачките

50 бр.

Remkonnektor

10 бр.

Компресионен конектор NL251M

1 бр.
Възел на контрол на напояването. 4 зони с автоматично управление. 1 бр.


Напоителните системи DROP 1000 на всички модификации се доставят директно от Израел. Доставката се извършва във всяка страна по света. Разходите за доставка се определят от тарифите, които са в сила по време на доставката.

ВНИМАНИЕ: Моля, изберете опцията за филтриране, която искате да използвате за напоителната система. Можете да изберете филтри с филтриращ елемент от решетката или филтърните дискове.
 

  • Модел: DROP-1000-4M

Налични опции