Warning: include_once(home/agrosher/public_html/ext/modules/shopgate/base/includes/languages/bulgarian.php): failed to open stream: Няма такъв файл или директория in /home/agrosher/public_html/includes/languages/bulgarian.php on line 487

Warning: include_once(): Failed opening 'home/agrosher/public_html/ext/modules/shopgate/base/includes/languages/bulgarian.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php72/root/usr/share/pear') in /home/agrosher/public_html/includes/languages/bulgarian.php on line 487
Agrosheriff Shopping

FertyNorm-3P-PVC

₪5,730.09

Fertigator FertyNorm-3P-PVC

Блок фертигация FertyNorm-3P-PVC  за пропорционално отмерена добавяне на торове и киселина във вода за напояване в парници и среден размер на терена.
FertyNorm-3P-PVC   осигурява оптимални параметри за доставката на торове с напоителна вода при отглеждане на растения на хидропоника и почвата. 
Максималната производителност е 7,5 кубични метра вода на час. С това устройство можете да напоявате и наторявате до 6 хектара.

 Комплект части FertyPar-7.5AS

Комплект части за FertyNorm-3P-PVC

Особености:

име параметър
Максимален капацитет: (максимален воден поток) 7,5 m³ / h
Минимална производителност: (минимален воден поток) 90 литра / час
Минимално работно налягане 1,5 бара
Максимално работно налягане 4,5 бар
Работна температура от + 5ºС до + 60ºС

Моля, обърнете внимание! Работата на системата се допуска само при положителни температури. Намаляването на температурата под 0 ° C може да доведе до размразяване и повреда на системата.

Фертигационният модул е ​​комплектован и е проектиран за лесен и лесен монтаж.
Всички части са изработени от висококачествена PVC пластмаса с защита от UVA, което ви позволява да инсталирате оборудване на открито без допълнително покритие. Предимството на тази фертигационна единица е възможността за отделно добавяне на два вида торове или тор + киселина.

Пред блока за фертигация се монтира блок филтри, за да се предотврати запушването на помпата, да се намали износването на механичните части и да се удължи живота на системата.
При излизане от фертигационния модул се инсталира и филтърен агрегат за окончателно пречистване на фина вода с добавени торове. 

ВНИМАНИЕ!Необходимо е да се наблюдава наличието на разтвор на торове в резервоари с матерна течност, т.е. работата на дозиращата помпа "празен ход" може да доведе до повишено износване или изхода на дозиращата помпа.

Съдържание на пакета:

име Брой на
MixRite 2.5 за торове 2 бр.
MixRite 2.5 байпас за киселинен или втори тип тор 1 бр
Филтърна мрежа (по избор) 1 бр
Диск филтър  (по избор) 1 бр
Закачане на ленти на базата на  PVC фитинги и фитинги 1 комплект
Резервни части и аксесоари (Комплект за ремонт) 1 комплект

 Комплект части FertyPar-7.5AS

Тръби за доставка на торове и резервни части за FertyPar-7.5AS Ferttor.

Феригаторите на  всички модификации се доставят директно от Израел. Доставката се извършва във всяка страна по света. Разходите за доставка се определят от тарифите, които са в сила по време на доставката.

Фирма "Агрошериф" ООД непрекъснато усъвършенства продуктите си, за да подобри техните технически характеристики, оперативност и функционалност, като в тази връзка компанията си запазва правото да промени незначително конфигурацията на свързването на конкретен Fertigator.

  • Модел: FertyNorm-3P-PVC

Налични опции

Производители
Информация за производителя
Сподели продукта
Поделиться по E-Mail
Поделиться на Facebook Поделиться на Twitter
Езици
Russian English Bulgarian Hebrew
Валути
Authors
Contact Us

Call us   Email us   Call us on Skype   Chat with us on Skype  

0 артикули