КОМПЛЕКТ DROP-1000-4A. КАПКОВО НАПОЯВАНЕ СИСТЕМА С АВТОМАТИЧНО УПРАВЛЕНИЕ.

Описание на продукта.

Напоителни система оборудвана с контрол за поливане 4 напоителни зони с автоматичен контрол .

Автоматичен контрол на топинг

DROP-1000-4A комплект е проектиран да работи на полето и в оранжерии.

Kit капково напояване с автоматичен контрол за области, вариращи от 10 до 20 ар (1000-2000 м) напояване площ зависи от ширината и схемата по-ред засаждане. 
Kit позволява четири независими поливане напояване зона автоматично. 
Kit се доставя като напълно сглобени единици, което позволява бързо монтиране система чрез свързване с подаването на вода чрез гъвкав маркуч или пластмасова тръба 25 mm в диаметър.
 

  1. Капково тръба LIN серия
  2. единица филтруване
  3. Автоматичното Управление на блок
  4. Фитинги за монтаж на системи за напояване
Капельная трубка LIN-16
блок фильтрации

Капково напояване тръба

Капково напояване тръба с вграден капе модел LIN диаметър 16 mm, с дебит от 1.6 литра на час за всеки капкомер разстояние между капкообразуватели 30 см и дебелина на стената 0.25 mm (10 мила).

Техническите характеристики на тръбата:

  • Модел: LIN 16-1,6-0.30-0.25 (10mils)
  • Работно налягане 0,3-1,5 атм.
  • Максималната дължина на един ред, не повече от 90 метра.
  • Срокът на годност - до 3-5 години.

За да се намали теглото на комплекта, с международна доставка чрез въздушна поща EMS, използван лек опаковки за макари с изходен улей.

*** В големите ферми такава тръба често се използва като "еднократна", но внимателно боравене го връзва дългосрочен ресурс, присъщи на него. За по-ефективна работа на набор реконструкция включва конектори, които позволяват да се свържете парчета тръба в случай на механична повреда.

Проникване блок.

Filtratsiis ръчно пране единица , необходим компонент на напоителна система пречиства вода и предпазва системата от запушване. 
Наличието на два филтъра и паралелно свързване позволява да се увеличи общата площ на филтърния елемент за намаляване на загубата на филтър под налягане и да се увеличи общият дебит чрез системата за филтруване до 10 кубически метра на час, и използването на точно такава конфигурация, устройството филтриране лесно и с минимална единица измиване време филтър без разглобяване на филтъра, значително намаляване на времето за поддръжка на системата и поддръжка филтри чисти. Филтри, включени в кутията могат да бъдат кръгли или сито - от страна на клиента. 
Ние непрекъснато подобряване на нашите системи за напояване и филтрация единица, които получавате в опаковката, може леко да се различава на външен вид от този, показан на снимката, но това не се отразява на функционалността. 
Устройството за филтриране може да бъде свързан към източник на вода чрез тръби или гъвкави пластмасови укрепени пластични маркучи. Устройството за филтриране може да бъде свързан към източник на вода, а също и чрез резбова връзка. Всички необходими части са доставени.

МОНТАЖ:

Startkonnektor
Край на линия
Ремонт съединител Remkonnektor
съединител

Startkonnektor.

Изисква се свърже капково напояване тръби за тръба гръбнак. Startkonnektory оборудвани с кранове, които позволяват, ако е необходимо за активиране или деактивиране на поливане на отделни редове.

крайни капачки

крайни капачки (в края на ред), използвани за какво ще се удави в края на всеки отделен капкови напоителни линии. Върху краищата на капеща тръба.

Remkonnektory

Ремонтни съединители се използват за ремонт на капково напояване тръби в механични повреди и ако промените схемата за конфигурация или напояване, и трябва да се свържат отделни парчета тръба в един ред.

конектор компресия

Той е предназначен за свързване към блок за филтрация и автоматични измервателни и разпределителните газопроводи. Диаметърът на тръбите или маркучите - 25 мм. (Един инч).

Защо не включите например парче тел или въже?

Ние препоръчваме да се измие капково тръба най-малко веднъж в рамките на 1-2 седмици. Такава превантивна зачервяване значително да удължи живота на напоителната система и спаси парите си. В края на поливния сезон, преди да се премахне системата от вашия сайт, капково тръба obyazatno трябва да изплакнете . капачка позволява да изпълните тази операция бързо и лесно, без механични повреди до края на тръбата.

Спецификация.

име броене

Капково тръба LIN 16-1,6-0.30-0.25 (10mil)

900 м

единица филтруване

1 бр.

Startkonnektor

На 50 бр.

крайни капачки

На 50 бр.

Remkonnektor

10 бр.

Компресиране съединител NL251M

1 бр.
Възел за управление на напояването. 4 зона автоматичен контрол. 1 бр.


Напоителни системи капка 1000 всички модели се предлагат директно от Израел. Доставено на всяка страна в света. Цена за доставка се определя от силата в момента на цени за доставка.

ЗАБЕЛЕЖКА: Моля, изберете опцията за филтър, който искате да използвате за вашата система за напояване. Може да изберете филтъра с филтърен елемент на филтрите на окото или диск.
 

  • Модел: TIF-1000-4A

Налични опции