Warning: include_once(home/agrosher/public_html/ext/modules/shopgate/base/includes/languages/bulgarian.php): failed to open stream: Няма такъв файл или директория in /home/agrosher/public_html/includes/languages/bulgarian.php on line 487

Warning: include_once(): Failed opening 'home/agrosher/public_html/ext/modules/shopgate/base/includes/languages/bulgarian.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php72/root/usr/share/pear') in /home/agrosher/public_html/includes/languages/bulgarian.php on line 487
Agrosheriff Shopping

Baccara_new

SMART КОНТРОЛЕР ОТ BACCARA

ii-ri от Baccara Доскоро светът на напоителните контролери беше запазен за професионалните градинари, изискващи сложно техническо и оперативно ноу-хау. Но това е цялата история сега. Новият ii.ri от Baccara е първият контролер за напояване, който позволява на всеки и всички да управляват и контролират своята система за градинско напояване чрез удобно приложение за смартфони.

Защо ii.ri?

ii.ri има само един бутон, който използвате за връзка чрез Bluetooth към удобно за потребителя приложение, което лесно и лесно контролира напоителната система.

Какво представлява ii.rii?

Ii.ri е самостоятелен контролер за напояване със смартфон с възможност за безжична работа и вътрешна батерия. Ii.ri е съвместим за смартфони или таблети с Bluetooth 4.0 и по-нови. Възможно е да се свържат по-стари версии на Bluetooth, но не можем да гарантираме добри резултати при свързване.


Има ли ограничение на комуникацията с този контролер ii.ri?

Приложението IIRI е съвместимо с версията Bluetooth 4.0.
Изисквания към смартфона - iOS 7 или Android V4.3
В случай че вашият смартфон има по-ниска BT версия, може да се появи ниска производителност или комуникационни грешки.

Правила за програмиране

Препоръчително е да се определят напоителните зони, като се използва скицата, предоставена на страница 21. Тя ще улесни лесното и бързото изпълнение на напоителните планове в контролера.
Уредът за напояване, използван за IIRI смартфон, може да задейства всеки един вентил, поради което за всяка зона за напояване трябва да се използва един контролер.
Не е необходимо да свързвате контролера за напояване, работещ за смартфони с вътрешна памет, към смартфона по време на процеса на програмиране.
Напоителните параметри зависят от типа полски култури, цветя, дървета и т.н. и могат да варират в зависимост от сезоните.
Устройството за напояване на IIRI смартфон работи самостоятелно с вътрешна батерия, не изисква допълнително окабеляване или захранване.
Инструментът IIRI трябва да се инсталира и работи на смартфона. За повече подробности относно изтеглянето и инсталирането на приложението, моля, вижте "IIRI APPLICATION DESCRIPTION" в глава 4.

 

Езици
Russian English Bulgarian Hebrew
Валути
Authors
Contact Us

Call us   Email us   Call us on Skype   Chat with us on Skype  

0 артикули