Warning: include_once(home/agrosher/public_html/ext/modules/shopgate/base/includes/languages/bulgarian.php): failed to open stream: Няма такъв файл или директория in /home/agrosher/public_html/includes/languages/bulgarian.php on line 487

Warning: include_once(): Failed opening 'home/agrosher/public_html/ext/modules/shopgate/base/includes/languages/bulgarian.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php72/root/usr/share/pear') in /home/agrosher/public_html/includes/languages/bulgarian.php on line 487
Agrosheriff Shopping

Монтаж инструмент.

Буталото, за да се свържете minisprinklerov. Монтиране на тръба полиетилен.
Бутала. Чисто и резба.

  

На практика, резбовани бутала не се използват много често. Обикновено, когато тръби с голям диаметър се използват с достатъчно дебела стена, например 50 - 100 mm в диаметър, с дебелина на стената от 4 мм и повече или по-твърд PVC тръби.
За тръби от полиетилен, е препоръчително резбови фитинги с 3/8 инча инча PVC тръба с метрична резба 11 мм. Нишката на буталото е конична , което позволява на винтово съединение ще бъде запечатан.

Всички видове бутала са предназначени за работа при налягания до 4.5 бара.

В повечето случаи, се използват конвенционални бутала, които се вмъкват в отвора на тръбата на специалния "удар". Тази връзка е много прост, за да се направи и то не е толкова сигурна, колкото например винта.

Как да работим с конвенционалните бутала. Инструмент.

Най-лесният "перфоратор".Тя се използва и за да вмъкнете буталото в отвора.По-сериозен инструмент за тези, които определят много от буталата. За диаметър на тръбата от 16 мм.Същият инструмент, но с включването на тръбата 12 mm в диаметър.Професионален универсален инструмент. Тя може да се регулира за тръби с диаметър между 12 и 40 mm.

И този инструмент също е регулируема, за да натискате буталото в тръбата. Присъединявайки се към процес. Това е направено. Резултатите от напречното сечение. Такова съединение е в състояние да издържи натиск до 4,5 атм. Това са прости и професионални инструменти за работа на инсталацията на буталата. Изборът на инструмент зависи от количеството на работата, която трябва да се изпълни.
 


усмивка


 

 

Подобно на тази статия?

Споделете вашите преживявания или разкажете за вашия опит.

Вашият опит и знания са много ценни за нас и нашите читатели.

Коментари:

Публикувай коментар

0 коментар
Езици
Russian English Bulgarian Hebrew
Валути
Authors
Contact Us

Call us   Email us   Call us on Skype   Chat with us on Skype  

0 артикули